Champagnetoren huren in Heerlen

Wil je ook een champagnetoren huren in Heerlen? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander evenement? Dan moet je dit flink vieren. Met een glas bubbels maak je jouw event nog feestelijker. Imponeer de feestgangers en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Heerlen?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Heerlen wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw evenement. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het direct duidelijk wie het feest organiseert.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk event, waar jij maar wilt.

Kosten champagnetoren huren in Heerlen

Waar de toren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Heerlen Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home