Champagnetoren huren in Heeze-Leende

Een champagnetoren huren in Heeze-Leende? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, huwelijk of ander event? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Heeze-Leende?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Heeze-Leende wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een superleuke toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten waar je maar wilt. Verder zijn de champagnetorens stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Heeze-Leende

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Heeze-Leende? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Heeze-Leende Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home