Champagnetoren huren in Heiloo

Een champagnetoren huren in Heiloo? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Bijzondere gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje champagne is een echte aanrader voor jouw feestje. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Heiloo

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Heiloo wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we aanhebben. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens mooi uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de toren neer te zetten overal. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wenst.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Heiloo

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw feestje. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Heiloo? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Heiloo of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home