Champagnetoren huren in Hellendoorn

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Hellendoorn? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas bubbels maak je jouw evenement nog feestelijker. Imponeer de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Hellendoorn?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Hellendoorn wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kledingstukken we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er hartstikke professioneel uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Tevens zijn de torens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wilt.

Kosten champagnetoren huren in Hellendoorn

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Hellendoorn? Contacteer en we staan je graag te woord.Home