Champagnetoren huren in Hellevoetsluis

Wil je ook een champagnetoren huren in Hellevoetsluis? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw event.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Hellevoetsluis

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Hellevoetsluis wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het event organiseert.


Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Hoe dan ook: de champagnetorens kun je op elk feestje plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Hellevoetsluis

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw event. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Hellevoetsluis? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Hellevoetsluis? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home