Home » Champagnetoren huren in Helmond

Champagnetoren huren in Helmond

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Helmond? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw event.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Helmond

Wil je ook een champagnetoren huren in Helmond? Dan zijn er diverse opties. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een geweldig effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feest. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een superleuke toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er hartstikke vakkundig uit.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de torens op elk event, waar jij maar wenst.

Kosten champagnetoren huren in Helmond

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw event. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Helmond? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home