Champagnetoren huren in Hendrik-Ido-Ambacht

Wil je ook een champagnetoren huren in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, personeelsfeest of ander event? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw evenement.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Hendrik-Ido-Ambacht?

Wil je ook een champagnetoren huren in Hendrik-Ido-Ambacht? Dan zijn er veel mogelijkheden. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een super effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een origineel plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Plaats de champagnetorens op elk feestje, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Hendrik-Ido-Ambacht

Kies voor een champagnetoren en maak een super indruk op jouw gasten. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home