Champagnetoren huren in Hengelo

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Hengelo? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er gauw een verjaardag, jubileum of ander evenement op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw feest nog leuker. Voor de ultieme ervaring is het een tip om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn de opties van een toren huren in Hengelo?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Hengelo wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Hengelo

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw genodigden. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home