Champagnetoren huren in het Bildt

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in het Bildt? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardag, jubileum of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw feest.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in het Bildt?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in het Bildt wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het feest organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen overal. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in het Bildt

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een toren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in het Bildt? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home