Champagnetoren huren in Heumen

Wil je ook een champagnetoren huren in Heumen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er binnenkort een verjaardag, huwelijk of ander feest op de planning? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Heumen?

Wil je ook een champagnetoren huren in Heumen? Dan zijn er veel mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een superleuke toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Heumen

Waar de toren ook staat: een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw event? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home