Champagnetoren huren in Heusden

Een champagnetoren huren in Heusden? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Heusden?

Wil je ook een champagnetoren huren in Heusden? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een bijzonder spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de champagnetoren er erg professioneel uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen op alle plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk feest neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Heusden

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Heusden? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home