Champagnetoren huren in Hillegom

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Hillegom? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed plan. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Hillegom

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Hillegom wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje bubbels. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Een speciaal spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo is het gelijk duidelijk wie het feestje organiseert.


Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Ook zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Hillegom

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Hillegom? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Hillegom of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.Home