Champagnetoren huren in Hilvarenbeek

Een champagnetoren huren in Hilvarenbeek? Bij Champagnetoren.nl kun je slagen. Staat er gauw een verjaardag, jubileum of ander evenement op de agenda? Mooie momenten zijn er om te vieren. Met een glas bubbels maak je jouw feestje nog feestelijker. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Keuzes champagnetoren huren in Hilvarenbeek

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Hilvarenbeek wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren neer te zetten op alle plaatsen. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de torens daarom op elk evenement neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Hilvarenbeek

Kies voor een toren en maak een super indruk op jouw gasten. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Hilvarenbeek of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home