Champagnetoren huren in Hilversum

Wil je ook een champagnetoren huren in Hilversum? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Staat er spoedig een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Keuzes champagnetoren huren in Hilversum

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Hilversum wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Daarnaast zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Kortom: de champagnetorens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Hilversum

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home