Champagnetoren huren in Hof van Twente

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Hof van Twente? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Staat er binnenkort een verjaardag, jubileum of ander event op de planning? Pak dan zeker uit. Met een glaasje champagne maak je jouw event nog feestelijker. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Hof van Twente?

Wil je ook een champagnetoren huren in Hof van Twente? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een geweldige toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de champagnetoren er super professioneel uit.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Dat wil zeggen: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Hof van Twente

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw event? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home