Champagnetoren huren in Hollands Kroon

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Hollands Kroon? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke beleving.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Hollands Kroon?

Wil je ook een champagnetoren huren in Hollands Kroon? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke kleding we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een super effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We gebruiken diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wenst.

Kosten champagnetoren huren in Hollands Kroon

Kies voor een champagnetoren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Hollands Kroon? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home