Home » Champagnetoren huren in Hoogeveen

Champagnetoren huren in Hoogeveen

Wil je ook een champagnetoren huren in Hoogeveen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je gauw een verjaardag, jubileum of ander event? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Hoogeveen

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Hoogeveen wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement regelen in een speciale kleur? Dan is het een goed idee om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw feest. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het direct duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wielen onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Kortom: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Hoogeveen

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feestje? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home