Champagnetoren huren in Hoogezand-Sappemeer

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Hoogezand-Sappemeer? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je binnenkort een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Hoogezand-Sappemeer?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Hoogezand-Sappemeer wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfit we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een bepaalde kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Zo ziet de champagnetoren er super vakkundig uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wieltjes, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Daarbij zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Oftewel: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Hoogezand-Sappemeer

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Hoogezand-Sappemeer? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Hoogezand-Sappemeer Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home