Home » Champagnetoren huren in Hoorn

Champagnetoren huren in Hoorn

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Hoorn? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Staat er over een tijdje een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event op de agenda? Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Hoorn?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Hoorn wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glaasje bubbels. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Hoorn

Een toren is een ware blikvanger voor jouw evenement. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Hoorn of heb je nog vragen? Contacteer en we staan je graag te woord.

 Home