Home » Champagnetoren huren in Horst aan de Maas

Champagnetoren huren in Horst aan de Maas

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Horst aan de Maas? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Horst aan de Maas

Wil je ook een champagnetoren huren in Horst aan de Maas? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een prachtige toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Tevens zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Horst aan de Maas

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een toren huren in Horst aan de Maas Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home