Champagnetoren huren in Houten

Een champagnetoren huren in Houten? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Heb je gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Houten?

Wil je ook een champagnetoren huren in Houten? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo ziet de toren er super professioneel uit.


Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens overal neerzetten. Verder zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Kortom: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Houten

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Houten? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Houten of heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home