Champagnetoren huren in Huizen

Een champagnetoren huren in Huizen? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Staat er spoedig een verjaardag, personeelsfeest of ander feest op de agenda? Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de gasten en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Huizen

Wil je ook een champagnetoren huren in Huizen? Dan zijn er diverse opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke outfits we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en het is mogelijk om deze te eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Huizen

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Huizen Contacteer en we staan je graag te woord.Home