Champagnetoren huren in Hulst

Wil je ook een champagnetoren huren in Hulst? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander evenement? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een prachtige champagnetoren op jouw event.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Hulst?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Hulst wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een prachtig effect met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: geef je een event in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het event organiseert.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de torens overal neerzetten. Bovendien zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Kosten champagnetoren huren in Hulst

Een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw evenement. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw feestje? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Hulst? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home