Champagnetoren huren in IJsselstein

Een champagnetoren huren in IJsselstein? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest op de agenda? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje bubbels serveren is altijd een goed idee. Imponeer de gasten en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in IJsselstein?

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in IJsselstein wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten overal. Verder zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in IJsselstein

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw event. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in IJsselstein? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in IJsselstein of heb je nog vragen? Contacteer en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden.Home