Champagnetoren huren in Kaag en Braassem

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Kaag en Braassem? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glaasje bubbels is een echte aanrader voor jouw event. Kies voor een champagnetoren en geef je genodigden een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Kaag en Braassem?

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Kaag en Braassem wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete champagnetoren. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We gebruiken verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Het smaakt verrukkelijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Bovendien zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Oftewel: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Kaag en Braassem

Een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een toren bij jouw evenement? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Kaag en Braassem? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home