Home » Champagnetoren huren in Kampen

Champagnetoren huren in Kampen

Een champagnetoren huren in Kampen? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er gauw een verjaardagsfeest, huwelijk of ander event op de agenda? Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje champagne mag dan zeker niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Kampen

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Kampen wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens aangenaam uit.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wielen, is het mogelijk om de champagnetoren te plaatsen overal. Daarbij zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Je kunt de torens daarom op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Kampen

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een ware blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Kampen? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Kampen of heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home