Champagnetoren huren in Kapelle

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Kapelle? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glas champagne is een echte toevoeging voor jouw evenement. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Kapelle

Er zijn diverse mogelijkheden als je een champagnetoren in Kapelle wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfit we aanhebben. Er is bovendien nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een originele manier openen. Een speciale belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Mobiel en veilig

Dankzij de wielen, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Hoe dan ook: de torens kun je op elk feestje plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Kapelle

Een toren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home