Home » Champagnetoren huren in Katwijk

Champagnetoren huren in Katwijk

Een champagnetoren huren in Katwijk? Champagnetoren.nl is de partij waar je kunt slagen.. Of je nu een verjaardag, huwelijk of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Huur een champagnetoren en imponeer jouw genodigden.

Wat zijn je wensen rondom een champagnetoren huren in Katwijk?

Wil je ook een champagnetoren huren in Katwijk? Dan zijn er verschillende opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Bepaal zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke kledingstukken we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware blikvanger voor in jouw glaasje champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een speciale kleur? Wees uniek en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Het is met droogijs mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het evenement organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Kortom: de torens kun je op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Katwijk

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Katwijk Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home