Champagnetoren huren in Kerkrade

Wil je ook een champagnetoren huren in Kerkrade? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er binnenkort een verjaardagsfeest, huwelijk of ander feest op de planning? Dan moet je dit goed vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Voor de ultieme beleving is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feestje.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Kerkrade

Wil je ook een champagnetoren huren in Kerkrade? Dan zijn er verschillende opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je persoonlijke touch aan jouw favoriete champagnetoren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kleding we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een fantastisch effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw evenement. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Dit ziet er niet alleen aangenaam uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een unieke touch.


Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wenst.

Kosten champagnetoren huren in Kerkrade

Kies voor een toren en maak een onvergetelijke impressie op jouw genodigden. Ook benieuwd wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Kerkrade Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home