Home » Champagnetoren huren in Koggenland

Champagnetoren huren in Koggenland

Een champagnetoren huren in Koggenland? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Heb je gauw een verjaardagsfeest, jubileum of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glas bubbels maak je jouw feestje nog leuker. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Koggenland?

Wil je ook een champagnetoren huren in Koggenland? Dan zijn er veel opties. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen enkel feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glas champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een feestje regelen in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het gelijk duidelijk wie het feestje organiseert.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Verder zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Oftewel: de torens kun je op elk feestje plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Koggenland

Kies voor een champagnetoren en maak een goede indruk op jouw gasten. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Koggenland? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home