Champagnetoren huren in Kollumerland en Nieuwkruisland

Een champagnetoren huren in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er binnenkort een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest op de planning? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Een glaasje champagne is een ware toevoeging voor jouw feestje. Huur een champagnetoren en imponeer jouw gasten.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Kollumerland en Nieuwkruisland

Wil je ook een champagnetoren huren in Kollumerland en Nieuwkruisland? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen verschillende champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kledingstukken we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog meer decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feest. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een uniek spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens vrolijk uit.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de champagnetoren er erg vakkundig uit.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Verder zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Kollumerland en Nieuwkruisland

Een toren is een ware eyecatcher voor jouw event. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Kollumerland en Nieuwkruisland? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home