Home » Champagnetoren huren in Korendijk

Champagnetoren huren in Korendijk

Een champagnetoren huren in Korendijk? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Bijzondere momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels mag dan zeker niet ontbreken. Maak indruk op de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Korendijk

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Korendijk wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw champagneglas Dit ziet er niet alleen mooi uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.

 

Mobiel en veilig

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten overal. Ook zijn de champagnetorens stevig gemaakt, zodat ze niet vallen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Korendijk

Een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw evenement. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Korendijk? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home