Home » Champagnetoren huren in Krimpen aan den IJssel

Champagnetoren huren in Krimpen aan den IJssel

Wil je ook een champagnetoren huren in Krimpen aan den IJssel? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardag, jubileum of ander evenement? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels serveren is altijd een goed plan. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Krimpen aan den IJssel

Wil je ook een champagnetoren huren in Krimpen aan den IJssel? Dan zijn er veel opties. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event organiseren in een speciale kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: dit is een unieke manier om jouw fles champagne te openen. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de champagnetorens plaatsen waar je maar wilt. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Krimpen aan den IJssel

Kies voor een champagnetoren en maak een geweldige impressie op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Krimpen aan den IJssel? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Krimpen aan den IJssel? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home