Home » Champagnetoren huren in Krimpenerwaard

Champagnetoren huren in Krimpenerwaard

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Krimpenerwaard? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement? Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne is een ware toevoeging voor jouw feestje. Maak indruk op de genodigden en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Krimpenerwaard?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Krimpenerwaard wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per toren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een speciale kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw evenement. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw champagneglas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: het is mogelijk om de toren aan te kleden met jouw persoonlijke logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Zo ziet de toren er erg professioneel uit.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de torens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de toren op elk event neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Krimpenerwaard

Kies voor een toren en maak een onvergetelijke impressie op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw feestje? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Krimpenerwaard? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home