Champagnetoren huren in Laarbeek

Een champagnetoren huren in Laarbeek? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Dan moet je dit flink vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed idee. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Laarbeek

Wil je ook een champagnetoren huren in Laarbeek? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feestje in een bepaalde kleur? Dan is het een origineel idee om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen allerlei kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: een klassieke manier om een fles champagne open te maken. Een unieke beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Het smaakt heerlijk en het ziet er ook nog eens leuk uit.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de torenn. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens waar je maar wilt plaatsen. Ook zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feest neerzetten.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Laarbeek

Waar de toren ook staat: een toren is een echte blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home