Champagnetoren huren in Landerd

Wil je ook een champagnetoren huren in Landerd? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je over een tijdje een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander event? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas champagne serveren is altijd een goed plan. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een prachtige champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Landerd?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Landerd wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Je kunt jouw favoriete toren naar je eigen smaak aankleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de toren wenst en bepaal welke kledingstukken we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van verschillende kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.


Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, kun je de champagnetorens waar je maar wilt neerzetten. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Hoe dan ook: de torens kun je op elk evenement plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Landerd

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een echte eyecatcher voor jouw feest. Wil je ook weten wat de kosten zijn van een champagnetoren huren in Landerd? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Landerd Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home