Champagnetoren huren in Landgraaf

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Landgraaf? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Of je nu een verjaardag, personeelsfeest of ander feest hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan is het tijd om uit te pakken. Een glaasje champagne is een echte aanrader voor jouw feestje. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Landgraaf?

Wil je ook een champagnetoren huren in Landgraaf? Dan zijn er diverse mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfit we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas champagne. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een speciale kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een mooie toevoeging voor jouw event.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen leuk uit, het smaakt ook nog eens verrukkelijk.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog professioneler uit.


Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens overal plaatsen. Bovendien zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Plaats de torens op elk feestje, waar jij maar wilt.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Landgraaf

Kies voor een toren en maak een super indruk op jouw genodigden. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Landgraaf? Via onze website kun je een offerte aanvragen, zodat je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Landgraaf? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home