Home » Champagnetoren huren in Landsmeer

Champagnetoren huren in Landsmeer

Wil je ook een champagnetoren huren in Landsmeer? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Heb je gauw een verjaardag, huwelijk of ander event? Dan moet je dit zeker vieren. Een glaasje bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Wat zijn de mogelijkheden van een toren huren in Landsmeer?

Wil je ook een champagnetoren huren in Landsmeer? Dan zijn er verschillende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je kiezen welke kledingstukken we aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Laat dan de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een geweldige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Zo is het gelijk duidelijk wie het feest organiseert.

 

Veilig en mobiel

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Daarbij zijn de toren extra stevig gemaakt, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk evenement plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Landsmeer

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Ook benieuwd wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je geheel vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Wil je meer weten over een toren huren in Landsmeer Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home