Home » Champagnetoren huren in Langedijk

Champagnetoren huren in Langedijk

Een champagnetoren huren in Langedijk? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Pak dan zeker uit. Met een glas champagne maak je jouw evenement nog feestelijker. Imponeer de feestgangers en serveer de bubbels vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Wat zijn je wensen als het gaat om een champagnetoren huren in Langedijk?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Langedijk wilt huren. Bekijk of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Bepaal zelf in welke kleur je de toren wenst en kies welke outfit we dragen. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een sensationeel effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Dan is het een uniek plan om de kleur van de bubbels aan te passen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een unieke belevenis voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo ziet de toren er erg professioneel uit.

 

Veilig en mobiel

Dankzij de wieltjes, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Langedijk

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw genodigden. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw event? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Langedijk? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home