Champagnetoren huren in Lansingerland

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Lansingerland? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Staat er over een tijdje een verjaardag, huwelijk of ander evenement op de agenda? Dan moet je dit absoluut vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw event nog specialer. Imponeer de genodigden en serveer de champagne vanuit een supermooie champagnetoren.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Lansingerland

Wil je ook een champagnetoren huren in Lansingerland? Dan zijn er uiteenlopende mogelijkheden. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Geef je eigen touch aan jouw favoriete toren. Omdat geen één feestje hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kledingstukken we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje champagne van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Dan is het een goed plan om de kleur van de champagne aan te passen naar het thema van jouw event. We gebruiken verschillende kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Een speciale beleving voor jouw gasten.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw genodigden? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: wij bieden je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij bewerkstelligen aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het meteen duidelijk wie het feestje organiseert.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de champagnetorens neerzetten waar je maar wilt. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Kortom: de champagnetorens kun je op elk event plaatsen.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Lansingerland

Kies voor een champagnetoren en maak een super impressie op jouw genodigden. Ben je ook nieuwsgierig wat de prijs is van een champagnetoren bij jouw event? Via onze website kun je een offerte aanvragen, waardoor je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.Home