Champagnetoren huren in Laren

Ben je op zoek naar een partij waar je een champagnetoren kunt huren in Laren? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Staat er binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest of ander feest op de planning? Pak dan zeker uit. Een glaasje champagne serveren is altijd een goed plan. Imponeer de genodigden en serveer de bubbels vanuit een supermooie champagnetoren.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Laren?

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Laren wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Wat je wensen ook zijn: we spelen hier graag op in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Een eetbare bloem die speciaal is gekweekt voor champagne.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest organiseren in een bepaalde kleur? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen serveren.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne te openen. Een superleuke toevoeging voor jouw feestje.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: nog meer indruk maken op jouw gasten? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit zorgt voor een persoonlijke touch.


Veilig en mobiel

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten op alle plaatsen. Ook zijn de champagnetorens stevig ontworpen, zodat ze niet instorten. Je kunt de champagnetorens daarom op elk feestje neerzetten.

Dit zijn de kosten van een champagnetoren huren in Laren

Een toren is een ware blikvanger voor jouw feestje. Ben je ook nieuwsgierig wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw feest? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Laren? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.Home