Champagnetoren huren in Leek

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Leek? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Heb je binnenkort een verjaardag, bedrijfsfeest of ander event? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas bubbels mag dan absoluut niet ontbreken. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een supermooie champagnetoren op jouw feest.

Keuzes champagnetoren huren in Leek

Er zijn veel mogelijkheden als je een champagnetoren in Leek wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Het is mogelijk om te kiezen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je kiezen welke outfits we aanhebben. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een speciale manier open te maken. Een speciaal spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, blauwe bes of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de champagetoren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog professioneler uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Dankzij de wieltjes, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Daarbij zijn de champagnetorens stevig ontworpen, waardoor ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk feest, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Leek

Kies voor een toren en maak een goede impressie op jouw gasten. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, waardoor je weet met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Leek? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de opties.Home