Home » Champagnetoren huren in Leerdam

Champagnetoren huren in Leerdam

Een champagnetoren huren in Leerdam? Champagnetoren.nl is de partner waar je terechtkunt.. Een verjaardagsfeest, personeelsfeest of ander feest? Mooie momenten zijn er om te vieren. Een glas bubbels is een echte aanrader voor jouw evenement. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke ervaring.

Wat zijn je wensen wat betreft een champagnetoren huren in Leerdam?

Wil je ook een champagnetoren huren in Leerdam? Dan zijn er veel opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen één feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: nog meer feest met de Wild Hibiscus. Dit is een bloem die speciaal is gekweekt voor champagne en je kunt deze eten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Pak uit en laat de kleur van de bubbels veranderen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van diverse kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: een traditionele manier om een fles champagne open te maken. Een bijzonder spektakel voor jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een kers, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo creëer je een special effect.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Daarbij zijn de toren extra stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Hoe dan ook: de torens kun je op elk event plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Leerdam

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Leerdam? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home