Champagnetoren huren in Leeuwarden

Een champagnetoren huren in Leeuwarden? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardagsfeest, huwelijk of ander evenement? Dan moet je dit absoluut vieren. Een glas champagne mag dan absoluut niet ontbreken. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Leeuwarden

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden als je een champagnetoren in Leeuwarden wilt huren. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Je kunt jouw favoriete champagnetoren naar je eigen smaak aankleden. Omdat geen één evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke outfits we moeten aanhebben. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: organiseer je een feest in een speciaal thema? Wees origineel en pas de bubbels van jouw champagne aan naar de kleur van het thema. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een unieke manier open te maken. Dit maakt absoluut indruk op jouw gasten.
  • Fruit: kies voor een aardbei, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een versnapering voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: wil je nog meer uitpakken? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de toren te voorzien van jouw eigen logo. Dit kan door gebruik te maken van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Zo is het onmiddellijk duidelijk wie het evenement organiseert.


Veilig en mobiel

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt plaatsen. Je hoeft niet ongerust te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Kortom: de champagnetorens kun je op elk feest plaatsen.

Prijs champagnetoren huren in Leeuwarden

Kies voor een champagnetoren en maak een onvergetelijke impressie op jouw genodigden. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een toren bij jouw evenement? Vraag dan een offerte aan en we vertellen je met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Leeuwarden? Contacteer en we staan je graag te woord.Home