Home » Champagnetoren huren in Leeuwarderadeel

Champagnetoren huren in Leeuwarderadeel

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Leeuwarderadeel? Champagnetoren.nl is de partner waar je kunt slagen.. Een verjaardagsfeest, jubileum of ander feest? Mooie gelegenheden zijn er om te vieren. Met een glas bubbels maak je jouw feestje nog specialer. Kies voor een champagnetoren en geef je gasten een onvergetelijke beleving.

Wat zijn de opties van een toren huren in Leeuwarderadeel?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Leeuwarderadeel wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Geef aan wat je wensen zijn en we spelen hierop in. Het is mogelijk om te bepalen in welke kleur je de toren wenst en daarbij kun je bepalen welke outfits we dragen. Dat is lang niet alles: er zijn nog andere decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glaasje bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een evenement organiseren in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de champagne aanpassen naar het thema van jouw event. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: dit is een speciale manier om jouw fles champagne te openen. Dit maakt zeker weten indruk op jouw gasten.
  • Fruit: champagne met een aardbei, blauwe bes of een andere fruitsoort? Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw toren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.

 

Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens waar je maar wilt neerzetten. Tevens zijn de torens stevig ontworpen, waardoor ze niet instorten. Wat je ook wilt: je kunt de champagetoren op elk event neerzetten.

Prijs champagnetoren huren in Leeuwarderadeel

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware blikvanger voor jouw feest. Ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren bij jouw feest? Vraag dan een offerte aan en we zeggen je met welke kosten je rekening moet houden. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Leeuwarderadeel Contacteer en we vertellen je graag meer over de opties.

 Home