Home » Champagnetoren huren in Leiden

Champagnetoren huren in Leiden

Wil je ook een champagnetoren huren in Leiden? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Een verjaardag, jubileum of ander feest? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje champagne maak je jouw evenement nog specialer. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Dit zijn de mogelijkheden van een champagnetoren huren in Leiden

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Leiden wilt huren. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze geheel naar jouw wens aan te kleden. We spelen graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en bepaal welke outfit we dragen. Dat is niet het enige, want er zijn nog veel meer extra decoratiemogelijkheden:

  • Champagne bloem: voorzie je glas bubbels van een special effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: wil je een feest regelen in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We gebruiken diverse kleurstoffen, waardoor het mogelijk is om de champagne in diverse kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: kies ervoor om de champagne op een originele manier open te maken. Een uniek spektakel voor jouw genodigden.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Een echte belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: het is mogelijk om de champagnetoren aan te kleden met jouw unieke logo. Dit kunnen wij verwezenlijken aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.

 

Mobiel en veilig

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens neerzetten waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Hoe dan ook: de torens kun je op elk feest plaatsen.

Kosten champagnetoren huren in Leiden

Een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw evenement. Ben je ook benieuwd wat de kosten zijn van een champagnetoren bij jouw evenement? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Wil je meer weten over een champagnetoren huren in Leiden of heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we staan je graag te woord.

 Home