Champagnetoren huren in Leiden

Een champagnetoren huren in Leiden? Dan ben je bij Champagnetorenhuren.nl aan het juiste adres. Staat er over een tijdje een verjaardag, jubileum of ander event op de planning? Dan is het tijd om uit te pakken. Met een glaasje bubbels maak je jouw feestje nog feestelijker. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw genodigden.

Wat zijn de opties van een champagnetoren huren in Leiden?

Er zijn verschillende mogelijkheden als je een champagnetoren in Leiden wilt huren. Maak een keuze uit de premium tower en de grand tower. Per champagnetoren is het mogelijk om deze helemaal naar jouw wens aan te kleden. Omdat geen enkel evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf bepalen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke kleding we aanhebben. Er is tevens nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: creëer een uniek effect met de Wild Hibiscus. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: geef je een evenement in een bepaalde kleur? Pak uit en laat de kleur van de bubbels aanpassen naar het thema van jouw feestje. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor we de champagne in elke gewenste kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een unieke manier openen. Dit maakt zeker indruk op jouw genodigden.
  • Fruit: kies voor een kers, framboos of andere fruitsoort in jouw glas Een traktatie voor het oog en de smaakpapillen.
  • Rookeffect: extra indruk maken op jouw genodigden? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: wij geven je de mogelijkheid om de champagnetoren te voorzien van jouw eigen logo. Met een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit verwezenlijken. Dit ziet er nog unieker uit.


Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wielen onder het geheel, kun je de torens overal neerzetten. Je hoeft niet angstig te zijn dat de champagnetorens instorten, want ze zijn extra stevig ontworpen. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Prijs champagnetoren huren in Leiden

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Leiden? Vraag dan een offerte aan en we laten je weten met welke prijs je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een champagnetoren huren in Leiden? Contacteer en we staan je graag te woord.Home