Home » Champagnetoren huren in Leiderdorp

Champagnetoren huren in Leiderdorp

Wil je ook een champagnetoren huren in Leiderdorp? Bij Champagnetoren.nl kun je terecht. Een verjaardagsfeest, bedrijfsfeest of ander feest? Dan moet je dit zeker vieren. Met een glaasje champagne maak je jouw feestje nog leuker. Maak indruk op de feestgangers en serveer de champagne vanuit een indrukwekkende champagnetoren.

Keuzes champagnetoren huren in Leiderdorp

Wil je ook een champagnetoren huren in Leiderdorp? Dan zijn er veel opties. Zo maken we een onderscheid tussen diverse champagnetorens: de premium tower en de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. We spelen graag in op jouw wensen. Geef aan in welke kleur je de toren wenst en welke kledingstukken we moeten dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glaasje champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een speciale kleur? Dan is het een origineel plan om de kleur van de champagne te veranderen naar het thema van jouw feest. We voegen verschillende kleurstoffen toe aan de champagne, wat het mogelijk maakt om de champagne in diverse kleuren te serveren.
  • Sabrage: dit is een originele manier om jouw fles champagne te openen. Een mooie toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een kers, framboos of een andere fruitsoort. Een ware belevenis voor het oog en mond.
  • Rookeffect: wil je nog meer indruk maken op jouw gasten? Aan de hand van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Dit kunnen wij realiseren aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar). Dit ziet er nog unieker uit.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de champagnetoren neer te zetten waar je maar wilt. Je hoeft niet bang te zijn dat de torens vallen, want ze zijn extra stevig ontworpen. Wat je ook wenst: je kunt de champagetoren op elk event plaatsen.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Leiderdorp

Waar de toren ook staat: een champagnetoren is een ware eyecatcher voor jouw evenement. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Leiderdorp? Via onze site kun je een offerte aanvragen, waardoor je precies weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Neem contact met ons op en we helpen je verder.

 Home