Home » Champagnetoren huren in Leidschendam-Voorburg

Champagnetoren huren in Leidschendam-Voorburg

Ben je op zoek naar een partner waar je een champagnetoren kunt huren in Leidschendam-Voorburg? Dan zit je bij Champagnetorenhuren.nl goed. Of je nu een verjaardag, bedrijfsfeest of ander evenement hebt: een champagnetoren huren kan altijd! Dan moet je dit goed vieren. Een glaasje champagne is een ware toevoeging voor jouw event. Huur een champagnetoren en maak zo indruk op jouw gasten.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Leidschendam-Voorburg

Wil je ook een champagnetoren huren in Leidschendam-Voorburg? Dan zijn er diverse opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen enkel evenement hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Kies zelf in welke kleur je de champagnetoren wenst en kies welke kledingstukken we dragen. Er is daarnaast nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een ware eyecatcher voor in jouw glas champagne. Deze bloem kun je zelfs opeten.
  • Gekleurde champagne: ga je een event regelen in een bepaalde kleur? Dan is het een goed plan om de kleur van de bubbels te veranderen naar het thema van jouw event. We voegen diverse kleurstoffen toe aan de champagne, waardoor het mogelijk is om de champagne in verschillende kleuren aan te bieden.
  • Sabrage: laat de champagne op een speciale manier openen. Een superleuke toevoeging voor jouw evenement.
  • Fruit: champagne met een aardbei, framboos of een andere fruitsoort? Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw genodigden nog meer verrassen? Met droogijs is het mogelijk om de toren te voorzien van een rookgordijn. Op deze manier creëer je een special effect.
  • Branding: bij ons is het mogelijk om jouw logo toe te voegen aan de champagnetoren. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit realiseren. Dit zorgt voor een unieke touch.

 

Plaatsbaar waar je maar wilt

Met dank aan de wieltjes onder het geheel, is het mogelijk om de toren te plaatsen waar je maar wilt. Verder zijn de toren extra stevig gemaakt, waardoor ze niet instorten. Plaats de torens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Leidschendam-Voorburg

Waar de champagnetoren ook staat: een toren is een ware eyecatcher voor jouw evenement. Ook weten wat de prijs is van een toren huren bij jouw evenement? Dan kun je helemaal vrijblijvend een offerte aanvragen, zodat je weet met welke kosten je rekening moet houden. Heb je nog vragen of wil je meer weten over een toren huren in Leidschendam-Voorburg? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.

 Home