Champagnetoren huren in Lelystad

Een champagnetoren huren in Lelystad? Champagnetoren.nl is de partij waar je terechtkunt.. Staat er over een tijdje een verjaardag, jubileum of ander evenement op de agenda? Pak dan zeker uit. Een glas bubbels is een echte toevoeging voor jouw evenement. Voor de ultieme ervaring is het een aanrader om te kiezen voor een indrukwekkende champagnetoren op jouw feest.

Mogelijkheden champagnetoren huren in Lelystad

Wil je ook een champagnetoren huren in Lelystad? Dan zijn er uiteenlopende opties. Kies of je wilt gaan voor de premium tower of de grand tower. Kleed jouw favoriete toren aan naar eigen wens. Omdat geen enkel feest hetzelfde is, spelen we graag in op jouw wensen. Zo kun je zelf kiezen in welke kleur je de toren wenst en kun je bepalen welke outfits we dragen. Hier blijft het niet bij, want er is nog veel meer mogelijk:

  • Champagne bloem: de Wild Hibiscus is een echte blikvanger voor in jouw glas champagne. Deze bloem is eetbaar.
  • Gekleurde champagne: geef je een feest in een speciale kleur? Laat dan de kleur van de champagne veranderen naar het thema van jouw feestje. We maken gebruik van allerlei kleurstoffen, waardoor we de champagne in elke wenselijke kleur kunnen aanbieden.
  • Sabrage: een traditionele methode om een fles champagne open te maken. Een prachtige toevoeging voor jouw feest.
  • Fruit: voorzie jouw glas champagne van een aardbei, framboos of een andere fruitsoort. Dit ziet er niet alleen vrolijk uit, het smaakt ook nog eens heerlijk.
  • Rookeffect: wil je jouw gasten nog meer verrassen? Met behulp van droogijs is het mogelijk om een rookgordijn te creëren rondom de toren. Zo valt jouw champagnetoren nog meer op.
  • Branding: je kunt de toren voorzien van jouw eigen logo. Aan de hand van een sticker(toren) of gepersonaliseerde frontplaat(bar) kunnen wij dit bewerkstelligen. Dit zorgt voor een unieke touch.


Mobiel en veilig

Met de wielen onder het geheel, kun je de torens plaatsen waar je maar wilt. Bovendien zijn de torens stevig gemaakt, waardoor ze niet vallen. Plaats de champagnetorens op elk evenement, waar jij maar wenst.

Dit is de prijs van een champagnetoren huren in Lelystad

Waar de champagnetoren ook staat: een champagnetoren is een echte blikvanger voor jouw feest. Wil je ook weten wat de prijs is van een champagnetoren huren in Lelystad? Via onze site kun je een offerte aanvragen, zodat je helemaal weet wat je kunt verwachten. Heb je nog vragen? Dan raden we je aan om contact op te nemen met ons en we vertellen je dan graag meer over de mogelijkheden.Home